Gondolataink

Ismerjen meg minket.

Mi a különbség egy lakás és egy ÉLHETŐ lakás közt?

Hosszasan lehetne sorolni…..
….ha végre hazaérek, és nem kell perceken keresztül parkolót keresnem a ház közelében, már siker!
….ha egy lakás, vagyis a lakás helyiségei jól bútorozhatóak,és még úgy is marad hely a megfelelő funkció ellátására, már siker!
….ha egy lakás előszobája elég széles ahhoz, hogy ne csak egy falifogas férjen el, hanem egy nagyobb (mindent elnyelő) beépített szekrény, már siker!
….ha egy lakásban van közlekedő, és ezt a funkciót nem a nappali látja el, már siker!
….ha egy gyerekszobában az ágyon és íróasztalon kívül még egy kényelmes méretű gardrób is elfér, és még egy kis tér is marad, már siker!
….ha egy hálóban a franciaágyat nem a falra kell rátolni, hanem mindkét oldalról megközelíthető, és még egy gardróbszekrény is elfér, ami két ember ruháinak stb. megfelelő helyet tud biztosítani, már siker!
….ha a fürdőben a mosdó, kád vagy zuhanyzó mellett még egy kis szekrény és még a mosógép is elfér, már siker! (ha a mosógép nem fér el, jön az ötlet, tegyük a konyhába, de ha egy lakás fürdője annyira kicsi, hogy ott nem fér el, általában a konyha is kicsi…)
….ha a konyhát úgy tudom bútorozni, hogy a hűtő, a mosogató és a főzőlap mellett is marad legalább 60-80 cm pultom, már siker!
A lényeg: minél kevesebb kompromisszumot kelljen kötnöm nap mint nap a saját otthonomban!
Lehet, hogy ez egy lakásnál + 2-4 m2-en múlik….

Minőségi, élhető lakásokat építünk Önnek és családjának!