Bemutatkozás

Cégünkről röviden.

Digitál-Vox Kft.

 

Cégünk 2006-os alapításakor ingatlan beruházással kezdett el foglalkozni Győrben.  A társaság folyamatos és dinamikus fejlődésének köszönhetően 2014-ben beruházóként építtette meg első 28 lakásos társasházát Győrben, Vízivárosban.

Mi a Digitál-Vox Kft.-nél rendkívül fontosnak tartjuk, hogy az általunk létrehozott épületek, ne csak kellemes otthonok legyenek, de egyben értékteremtő megoldásokat is nyújtsanak az emberek számára. Telkeinket, fejlesztendő projektjeinket is ennek szellemében választjuk ki. Szaktudásunkra, tapasztalatainkra alapozva minden esetben részletesen mérlegeljük az adott terület potenciálját, úgy mint: megfelelő infrastruktúra, intézmények közelsége, ügyintézés, oktatási intézmények, megfelelő zöldfelületek, és fejlődési dinamika szempontjából, mert hiszünk abban, hogy az otthon kiválasztása az egyik legfontosabb döntés az ember életében és mindezek együttesen gondoskodnak arról, hogy az adott terv megvalósulása után a már bennük élő tulajdonosoknak is kiváló befektetés legyen hosszú távon. Építészeinket az adott munkatervnek megfelelően szakterületük legjobbjaikként a fejlesztés speciális igényei szerint választjuk ki, így gondoskodva a legjobb megoldásokról.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink bizalommal fordulhassanak hozzánk kérdéseikkel, kéréseikkel a megvalósítás bármely fázisában, ezért szakképzett munkatársaink a teljes projektet végigkísérik velük. Igény szerint belsőépítészeti megoldásokat is nyújtunk ügyfeleinknek.

Mi a Digitál-Vox Kft-nél missziónknak tekintjük, hogy az általunk létrehozott épületek, terek a modern design megoldások mellett funkcionalitásukban is megfeleljenek minden igénynek. Magas minőségi elvárásokat támasztunk tervezőink, kivitelezőink és a felhasználásra kerülő anyagok tekintetében.